Η φιλοσοφία μας


Η εταιρεία Logos2Learn στηρίζεται σε ένα τρίπτυχο, το οποίο εκφράζει τη φιλοσοφία και την αποστολή της ήδη μέσα από την επωνυμία της με τον συνδυασμό τριών βασικών στοιχείων:

  • Logos (στα ελληνικά: λόγος): δηλώνει την αιτία, το κίνητρο το οποίο δίνει μία συγκεκριμένη μορφή και ένα νόημα στα πράγματα.

  • 2: δηλώνει τη συνέργεια, την αναγκαία συνδυαστική δύναμη ομάδας πραγμάτων και κυρίως ανθρώπων, η οποία είναι ισχυρότερη από τη συνολική δύναμη που αναπτύσσεται όταν εργάζεται κανείς μόνος του. Εξάλλου, σύμφωνα με την κινέζικη κουλτούρα: «τα καλά πράγματα έρχονται σε ζευγάρια».

  • Learn: (στα ελληνικά: μαθαίνω) δηλαδή αποκτώ ή αυξάνω τη γνώση ή τη δεξιότητα σε ένα νέο αντικείμενο ή μία δραστηριότητα.

Στην εταιρεία Logos2Learn, με ιδρύτρια την Αδαμαντία Σπανακά (M.Ed, Ph.D), στηριζόμαστε στις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ώστε μαζί να υλοποιούμε τον δικό σας λόγο για μάθηση.

Η αποστολή μας


Η μάθηση και η απόδοση, δηλαδή η εκπαίδευση και η ευημερία του ανθρώπου βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας γιατί εκεί στοχεύει η αποστολή μας, η οποία αφορά στο τρίπτυχο:

  • Σχεδιασμός, διοργάνωση & διεξαγωγή εκπαιδευτικών εργαστηρίων στους τομείς των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, αλλά και των ΤΠΕ στο πλαίσιο της διαβίου μάθησης και της ενδοεπιχειρησιακής ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, η οποία περιλαμβάνει πέρα από την εκπαίδευση και την κατάρτιση, την αξιολόγηση και την προετοιμασία του προσωπικού για διάφορες θέσεις εργασίας.

  • Παροχή εξ αποστάσεως (online) υπηρεσιών και δραστηριοτήτων έρευνας και καινοτομίας στον τομέα σχεδιασμού και ανάπτυξης εκπαιδευτικού υλικού, έντυπου και ψηφιακού.

  • Συμμετοχή σε εθνικές και ευρωπαϊκές στρατηγικές συμπράξεις θεωρητικής και εμπειρικής έρευνας και καινοτομίας, στον τομέα εκπαίδευσης ενηλίκων.


Τι λένε οι εκπαιδευόμενοι
για την Αδαμαντία:


Είμαστε εδώ για να μάθουμε, να βελτιωθούμε, να δώσουμε μία "φρέσκια" νότα στη σχολική πρακτική και εσείς μας βοηθάτε πάντα προς αυτή την κατεύθυνση.

  • Σοφία Νταβάλια, Εκπαιδευτικός

Ο χώρος της εκπαίδευσης έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν εσάς,γιατί εσείς ασκείτε πραγματικά λειτούργημα κι όχι απλώς ένα επάγγελμα. Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί από την εργατικότητα,τις γνώσεις σας,την αγάπη γι'αυτό που κάνετε και γενικότερα την ποιότητά σας.

  • Ιωάννα Φλώρου, Εκπαιδευτικός

Με τη συνέπειά σας, τις εύστοχες παρατηρήσεις, την εποικοδομητική συζήτηση, και την παρότρυνση,  η καθοδήγησή σας στάθηκε για εμάς ουσιαστική και εξ ίσου σημαντική.

  • Ευαγγελάτου Δήμητρα & Καραχάλιου Άννα, Νοσηλεύτριες

Είστε το πρότυπο του εκπαιδευτικού και πάντα θα σας θυμάμαι όταν βρίσκομαι στην αίθουσα και θα χρειάζεται να σταθώ απέναντι από τους μαθητές μου, ενώ παράλληλα θα πορεύομαι μαζί τους.

  • Κουμπάρου Βιολέττα, Αισθητικός - Κοσμητολόγος Τ. Ε. Ι ΑΘΗΝΩΝ